• Ambulante begeleiding

Een zorgprofessional bij je thuis

Is er bij jou in de omgeving sprake van een autismestoornis (ASS)? Heb je te maken met uitdagingen in het gedrag van een geliefde? Wij ondersteunen je graag specifiek, in jouw eigen situatie. Zo horen er bijvoorbeeld bij elke leeftijd andere vragen en ontwikkelingen. Dan is het fijn wanneer een zorgprofessional letterlijk in de buurt is. Ambulante begeleiding kan dagelijks, maar ook een paar uur per week zijn. Ambulante begeleiding kan zowel bij je thuis als op locatie. Ambulante begeleiding is  individuele begeleiding in de breedste zin van het woord, we ontdekken samen wat passend is. Er zijn verschillende vormen van ambulante begeleiding mogelijk:

Keep in Touch - thuisbegeleiding
 Keep in Touch - ouderbegeleiding
Keep in Touch - begeleiding op school

Wil jij hulp en begeleiding bij de uitdagingen die je ondervindt door autisme in je omgeving of die bij jezelf is geconstateerd? Wij begeleiden en helpen je graag overzicht te krijgen, om zo te komen tot verbeteringen en ontwikkeling. Onze zorgprofessionals staan je bij om weer tot bloei te komen. 

Verschillen in aanpak
 

Iedereen is anders en dat respecteren wij. Keep in Touch hulpverlening kiest voor een gerichte benadering, specifiek kijken we naar jullie situatie. 

 Jonge kinderen helpen wij bijvoorbeeld door te focussen op speltherapie, door communicatie via spel uit te lokken en te bevorderen, door te werken met concrete materialen zoals handpoppen, speelhuisjes, uitdagende en gekleurde materialen.

Bij basisschoolkinderen richten we ons op de sociaal-emotionele ontwikkeling met onder meer gezelschapspelen, sociale leerverhalen, rollenspelen en extra focus op psycho-educatie. Centraal staat ook de vraag: wie ben ik? Daarnaast kunnen wij begeleiding bieden bij schoolvlakken als begrijpend lezen, instructies en opdrachten correct lezen en uitvoeren.

 Jongeren en jongvolwassenen begeleiden wij door het inzetten van psycho-educatie, plannen en organiseren van taken, toetsen en opdrachten, opstellen examenplanning. Kortom alle executieve functies zullen worden uitgebreid.

Wij hebben voor iedere leeftijd een passend aanbod. Via het contactformulier kan je contact opnemen met ons. 
 

 • Ambulante thuisbegeleiding

  Ambulante thuisbegeleiding

  Wanneer er thuis begeleiding geboden wordt is de aanpak vaak tweeledig; de zorgvrager en de ouders/verzorgers komen in aanraking met de zorgprofessional.

  Lees meer
 • Ambulante begeleiding op school

  Ambulante begeleiding op school

  De zorgleerling, leerkracht en de zorgprofessional gaan dan samen op zoek naar passend onderwijs.

  Lees meer

Nieuws

 • Geef me de 5

  Keep in Touch is en blijft in ontwikkeling. De afgelopen periode is er door d...

  Lees meer
 • ISO certificaat

  Met gepaste trots willen kunnen we u melden dat onze organisatie voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de ISO norm 9001:2015

  Lees meer
 • Website online

  Na een periode van ontwikkelen, wikken en wegen staat de nieuwe.....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Kernwaarden, visie en missie

  Kernwaarden, visie en missie

  Een fijne samenwerking en goede omgangsvormen, daar zetten we ons voor in. Waarden en normen staan hoog in het vaandel.

  Lees meer
 • Hoe werken wij?

  Kom tot bloei!

  Hulp en begeleiding bij de uitdagingen die je ondervindt door autisme bij jezelf of in je omgeving?

  Lees meer
 • Contactformulier

  Neem contact op

  Wij werken met mensen. En ieder mens is uniek. Deze zinnen klinken als een open deur. Maar wel één waar wij graag door gaan!

  Lees meer