• Logeeropvang

Even lekker ontspannen…

Gedeelde smart is halve smart. Wanneer je kiest voor logeeropvang (tijdelijk verblijf) weet je dat je andere zorgvragers tegenkomt. Kinderen en jongeren zoals jij, met dezelfde vragen en dezelfde behoeftes. Autisme krijgt een duidelijker plaats. Daarnaast is het goed om te zien dat er meer mensen zijn met dezelfde uitdagingen als jij. Een logeerweekend betekent: 

 Een fijne, leerzame en gezellige tijd hebben
 Ontspanning van alle betrokkenen in een gezin
 Het ontmoeten van leeftijdsgenoten
 Leuke dingen ondernemen
 Het leren van nieuwe vaardigheden

Waar en wanneer?
 

Keep in Touch Logeeropvang vindt plaats op locatie, deze word in overleg bepaald. Het weekend duurt van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur. Voorafgaand aan het weekend krijgt iedere zorgvrager het weekendprogramma toegestuurd. Geen verrassingen maar een voorspelbare weekendstructuur met activiteiten op maat.   Voor wie? 
Logeren is bij Keep in Touch hulpverlening mogelijk als je tussen de 5 en 16 jaar bent. Wij komt in een groep die past bij jouw wensen voor het weekend. We kijken naar jouw leeftijd, leerlijn en ontwikkeling. Keep in Touch hulpverlening werkt met vaste groepen per seizoen. Dit bevordert rust, gezelligheid en regelmaat. Wanneer je je inschrijft, kom je eens per maand in aanmerking voor een logeerweekend.

Wat gaan we doen? 


Wanneer we een weekendprogramma samenstellen, brengen we evenwicht tussen activiteiten en rustmomenten. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met koekjes bakken, voetballen en spelletjes doen. Ook is het mogelijk om mee te gaan naar grotere activiteiten zoals naar de dierentuin, een pretpark, een zwembad of de bioscoop. Het zijn twee verschillende weekenden. Een prikkelrijk weekend dat zich richt op het ondergaan van prikkels, en hierop wordt ook actieve begeleiding gegeven. En de tegenhanger een prikkelarm weekend meer in en rondom de locatie. In overleg zal bepaald worden wat passend is maar het is ook een persoonlijke keus.
 

 • Regelmaat

  Regelmaat

  Een ontspannen weekend kan alleen plaatsvinden als voor iedereen duidelijk is welke afspraken er gelden. Op deze pagina kun je alles op je gemak lezen en bij vragen kun je altijd contact met Keep in Touch hulpverlening opnemen.

  Lees meer
 • Zelfstandigheidsbevordering

  Zelfstandigheidsbevordering

  Tijdens het weekend wordt er op verschillende vlakken gewerkt aan zelfstandigheid. De vraag voor een 5 jarige is uiteraard anders dan die van een 15 jarige. Tijdens het weekend mogen de zorgvragers het zelf ervaren!

  Lees meer

Nieuws

 • HKZ certificaat behaald!

  Met gepaste trots mogen wij ons HKZ erkent noemen! 

  Lees meer
 • Website online

  Na een periode van ontwikkelen, wikken en wegen staat de nieuwe.....

  Lees meer
 • Aanbesteding Goeree Overflakkee....

  Een spannende tijd om te komen tot passende begeleiding.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Kernwaarden, visie en missie

  Kernwaarden, visie en missie

  Een fijne samenwerking en goede omgangsvormen, daar zetten we ons voor in. Waarden en normen staan hoog in het vaandel.

  Lees meer
 • Hoe werken wij?

  Kom tot bloei!

  Hulp en begeleiding bij de uitdagingen die je ondervindt door autisme bij jezelf of in je omgeving?

  Lees meer
 • Contactformulier

  Neem contact op

  Wij werken met mensen. En ieder mens is uniek. Deze zinnen klinken als een open deur. Maar wel één waar wij graag door gaan!

  Lees meer