• header

Nieuws

  • HKZ certificaat behaald!

    Met gepaste trots mogen wij ons HKZ erkent noemen! 

    Lees meer
  • Website online

    Na een periode van ontwikkelen, wikken en wegen staat de nieuwe.....

    Lees meer
  • Aanbesteding Goeree Overflakkee....

    Een spannende tijd om te komen tot passende begeleiding.

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Keep in Touch hulpverlening gevestigd aan de Drogedijk 2, 4793TC in Fijnaart. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@keepintouch-hulpverlening.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Keep in Touch hulpverlening samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@keepintouch-hulpverlening.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • HKZ certificaat behaald!

    Met gepaste trots mogen wij ons HKZ erkent noemen! 

    Lees meer
  • Website online

    Na een periode van ontwikkelen, wikken en wegen staat de nieuwe.....

    Lees meer
  • Aanbesteding Goeree Overflakkee....

    Een spannende tijd om te komen tot passende begeleiding.

    Lees meer
Meer nieuws
  • Kernwaarden, visie en missie

    Kernwaarden, visie en missie

    Een fijne samenwerking en goede omgangsvormen, daar zetten we ons voor in. Waarden en normen staan hoog in het vaandel.

    Lees meer
  • Hoe werken wij?

    Kom tot bloei!

    Hulp en begeleiding bij de uitdagingen die je ondervindt door autisme bij jezelf of in je omgeving?

    Lees meer
  • Contactformulier

    Neem contact op

    Wij werken met mensen. En ieder mens is uniek. Deze zinnen klinken als een open deur. Maar wel één waar wij graag door gaan!

    Lees meer